Dag 17 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu Dag 17 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu

Dag 17

Door: Jenn

Blijf op de hoogte en volg

16 Maart 2024 | Curaçao, Curaçao

Dag 17 en de laatste dag van Darique zijn therapie. Vanochtend is Jennah nog even langs Roos geweest om haar bordje af te schilderen, daarna zijn Jolanda, Jennifer en Jennah richting Willemstad gereden om de aller laatste souveniertje te shoppen en nog wat mooie plekjes in Willemstad te bekijken.

Eenmaal thuis was het al tijd om naar de aller laatste therapie te gaan. De overgang ging erg moeizaam en ook tijdens zijn therapie had Darique weinig energie om nog iets te doen. Uiteindelijk heeft hij zijn uur goed afgerond en kreeg hij na afscheid te hebben genomen nog een mooi cadeau van Nubia, namelijk een fotoboekje met wat foto’s van zijn afgelopen 2 weken.

Aangezien er nog boodschappen voor de laatste dagen gedaan moesten worden en de dames ook nog naar het strand met de schommel wilde, besloten ze dat voor het eten nog even te gaan doen. Na ruim 20 minuten rijden kwamen ze aan bij het strand en….bleek deze gesloten te zijn! Mission failed..again!!! Haha. Terug de auto in en opzoek naar een supermarkt. Onderweg kwamen ze nog een plas tegen waar een grote groep flamingo’s stond.

Terug op de kamer was het de bedoeling om in een restaurantje te gaan eten, maar voor Darique was het allemaal iets te veel en besloten we pizza te halen en rustig op de hotelkamer te eten.

Darique oogt de afgelopen dagen moe en slaapt overdag standaard even. Vanavond ging hij ook optijd naar bed en sliep snel. Morgen gaan we, nadat Darique hier al een aantal dagen naar vraagt , bootje varen. Wederom een drukke dag dus!

• 16 Maart 2024 - 17:26

Roos Andruese:

Hallo allemaal, nog even genieten. Als ik dit zo lees dan lijkt het of jullie het over mij hebben. Nog even bij Roos langs om het bord af te schilderen, grappig. Nou jullie hebben een toch wel enerverende paar weken achter de rug. Jullie moeten straks nog bij komen als je weer thuis bent ha ha.

Veel plezier nog en een goede vlucht terug. Tot ziens!