Dag 12 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu Dag 12 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu

Dag 12

Door: Jenn

Blijf op de hoogte en volg

11 Maart 2024 | Curaçao, Curaçao

Vandaag zitten we op dag 12 van onze trip. Dat betekent dat we over 9 dagen alweer het vliegtuig naar huis pakken.

Vandaag starten we de dag rustig. Er wordt wat uitgeslapen, we ontbijten rustig en rond 13.00u pakken we de auto naar Playa porto Marie. Dit strand staat bekend om de varkens die er lopen.

De overgang ging even moeizaam, maar naar enig geduld stapte we toch met z’n 5e de auto in. Na een 38 minuten rijden komen we aan op de parkeerplaats en lopen richting het strand. Ook hier is de zee weer adembenemend mooi blauw.

Iedereen neemt een duik en de kinderen zetten hun duikbrillen op om de onderwaterwereld te kunnen bekijken.

Jennah en Jolanda lopen nog even naar een winkeltje op het strand en gedurende de middag wordt de zee afgewisseld met opdrogen en in de zon liggen.

Rond 17.15 rijden we terug richting het hotel. Op de heenweg hadden we 2 eettentjes gespot waar we wat wilde gaan eten. Eetcafé ‘de buurvrouw’ had geen plek, dus reden we door naar ‘Bali Curacao’. Hier aten we wat en stapte vervolgens weer in de auto om onze rit te vervolgen.

Eenmaal terug op de hotelkamer nam iedereen even een douche om vervolgens even tijd voor zichzelf te nemen. Om 22.15u is het voor Darique toch echt tijd om zijn bed in te gaan.

Morgen begint zijn 2e therapie week en die moet hij fris en goed beginnen..

• 12 Maart 2024 - 09:04

Kees En Ingrid :

De dag is weer goed gevuld met nieuwe indrukken. Ontzettend leuk wat jullie allemaal ondernemen met elkaar. [e-1f340]

jullie genieten ervan en wat een mooie foto’s ook. Nu ik dit zo zit te typen, realiseer ik me dat jullie nog in dromenland zijn.

En die rust hebben jullie heel hard nodig, want jullie programma zit bomvol.

ik vind het ook bijzonder knap dat de kids het beiden goed doen. Het is voor iedereen overweldigend en voor Jennah en Darique toch ook veel om te verwerken in hun koppies. Dus een goede nachtrust is heel erg welkom.

ik zou zeggen; start de dag in alle rust en geniet opnieuw van wat deze dag jullie weer gaat brengen. Groetjes [e-1f44b]