Dag 7 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu Dag 7 - Reisverslag uit Curaçao, Curaçao van dolfijnreisje - WaarBenJij.nu

Dag 7

Door: Jenn

Blijf op de hoogte en volg

06 Maart 2024 | Curaçao, Curaçao

Iets later dan normaal, maar ook gisteren hebben wij weer een zonnige dag gehad op Curacao. Darique heeft zijn 2e therapie dag gehad. Ging moeiteloos naar het CDTC .Eenmaal daar had hij het even moeilijk, maar uiteindelijk ontspande hij goed toen hij met Nubia in het water lag.

Terug op het hotel hebben we even geluncht en daarna heeft iedereen even een moment voor zichzelf gepakt. Eind van de middag hadden Jolanda en Henk vanuit het CDTC een ‘happy hour’. Een moment waarop ze samen met de andere ouders in contact konden komen. Helaas zochten de Duitse ouders vooral elkaar op, waardoor contact niet echt tot stand kwam. Wel konden ze lekker in gesprek met de betrokken mensen van Darique zijn training. Helaas werd Henk vroegtijdig terug geroepen naar het hotel omdat Darique het lastig kreeg en hier niet uit kwam.

Toen iedereen terug was, hebben Jolanda en Jennifer een boodschap gedaan en daarna was het tijd om te gaan eten.

s’avonds hebben we het rustig gehouden en is iedereen even optijd gaan slapen.

• 06 Maart 2024 - 21:09

Mirjam:

Hoe ongelooflijk gaaf dat deze reis gemaakt wordt!! Geniet!